U bent hier:

Jaarcommissies

Acquisitiecommissie

De acquisitiecommissie van Plato focust zich op het binnenhalen van de beste deals voor de vereniging. De leden van de commissie gaan opzoek naar lokale bedrijven en werken zo naar een samenwerking toe. Dit is doorgaans een ouderejaarscommissie, studenten die vaak verder gevorderd zijn in hun studie. De vergadering, waarbij alle updates worden besproken, vindt eens in de 2 weken plaats. Naast de vergadering is het geheel aan jou wanneer je je tijd inplant. Deze commissie kenmerkt zichzelf door de grote vrijheid die het met zich meebrengt. Hoeveel uur je hieraan kwijt bent, ligt dus ook geheel aan jezelf. 

De CommiCie

Deze commissie gaat ervoor zorgen dat er een heuse commissiestrijd zal gaan losbarsten! Eén maandag in de maand zal de maandagavondborrel hiervoor plaatsmaken. De commissie organiseert de strijd en de activiteiten, maar zal ook het actieve leden weekend gaan organiseren. Het actieve leden weekend mag alleen bezocht worden door leden die zich dat jaar hebben ingezet voor de vereniging door plaats te nemen in een commissie, kortom een extra reden om commissielid te worden!

 

De ontwikkelingscommissie

De ontwikkelingscommissie bestaat uit twee grote evenementen. Zo worden er twee symposia georganiseerd en valt de promotie van LLE onder de verantwoording van deze commissie. Een symposium is een bijeenkomst waar sprekers en bezoekers op een interactieve manier aan de slag gaan met een thema van maatschappelijk belang. Deze commissie organiseert één groot symposium en het sysposium dat tijdens LLE (Lente Loopbaan Evenement) wordt gehouden. De afgelopen jaren zijn onderwerpen zoals 'De Haagse Lobby' 'Moderne Genocide' en 'Fake News'aan bod gekomen. Als lid van deze commissie ga je samen aan de slag met het benaderen van sprekers, veelal interessante mensen, en het regelen van locaties en promotie voor de evenementen. 

DiesCommissie

Deze commissie organiseert de viering van de Dies van de vereniging. Dies Natalis is Latijn voor geboortedag en die van ons is 17 november 1987. Vaak wordt deze gevierd dit een week gevuld met activiteiten, zoals een receptie en een gala. Zij bedenken tevens het thema van de Dies en maken de almanak. Al jaren is er ook gedurende de week een loterij met prijzen aangeboden door lokale ondernemers waarvan de opbrengsten naar een goed doel gaan dat gekozen is door de commissie. Als lid van deze commissie bedenk je activiteiten, ontwerp je een almanak, coördineer je de invulling van de almanakstukjes en ook de fotodagen.