U bent hier:

Evenementen Commissies

CoCoS

De CoCoS is een ouderejaarscommissie die verschillende grotere activiteiten organiseert. Zo kunnen Platonen de roast van de huidige voorzitter onder genot van een heerlijk diner bijwonen. Deze activiteit is tevens verkozen tot beste nieuwe activiteit van het jaar. Daarnaast organiseren ze nog een zelf te bedenken activiteit en als klap op de vuurpijl wordt er samen met de ExploCie nog Plato’s poolparty georganiseerd. Hierbij gaan Platonen met de bus richting een zwembad en dit zwembad wordt helemaal omgetoverd om er een topfeest te houden. Daarnaast werkt de CoCoS ook deels samen met de ExploCie en zullen ze ook samen een weekend ergens een vakantiepark onveilig maken.

DICHTGETICKT

Samen met Olof en Vidar wordt jaarlijks het studentenfestival DICHTGETIKT georganiseerd. Namens elke vereniging nemen 2 leden plaats in de commissie. Aan het begin van de zomer vindt het festival plaats en komen er vele bekende namen draaien. Onder het genot van Desperado’s vieren ruim 1300 studenten het einde van het collegejaar!

DICHTGETIKT

ExploCie

De ExploCie is een commissie die in het jaar een aantal activiteiten organiseert. Een van die activiteiten is de jaarlijkse treinborrel. Dan gaat een grote groep Platonen met een hoop drank de trein in om vervolgens bij een andere vereniging samen lekker te feesten. Verder heeft de ExploCie vorig jaar samen met de CoCoS de eerste editie van een zeer geslaagde poolparty neergezet. Als laatste zal de ExploCie ook nog een zelf te bedenken activiteit neerzetten. Verder is de ExploCie een commissie die volledig bestaat uit eerstejaars. De commissie is een goede basis om het commissieleven van Plato te ontdekken en door ervaring op te doen mede door de hechte band met de ouderejaarscommissie de CoCoS. Elk jaar vindt ook het legendarische CoCoS/ExploCie weekend plaats waar velen alleen maar van kunnen dromen.

PasCie

De PasCie is een doorlopende commissie die haar leden zelf vraagt toe te treden. Als je eenmaal tot de PasCie behoort blijf je er dan ook inzitten tot het einde van je studententijd. Zij vragen dan ook alleen maar leden die al veel voor Plato gedaan hebben. Nu vraagt ment zich af wat organiseert de PasCie nu. Zij organiseren het slot- en sluitfeest, het zeilweekend, de Batavierenrace en de biero d’italia. Dit zijn de grotere feesten binnen en buiten Plato. Wat moet je kunnen bij de PasCie? Eigenlijk heel weinig, vooral goed kunnen pilzen en slap lullen. 

Pascie

 

 

 

 

 

 

SekCie

De Sport En Kijk Commissie richt zich vooral op sportgerelateerde evenementen. Zo zullen zij sportwedstrijden uitzenden bij Plato met een borrel erbij, wordt er een sport pub quiz georganiseerd en worden er dit jaar zelfs wekelijkse bootcamps georganiseerd! Het is een commissie bestaande uit jongerejaars, waarbij er veel ruimte is voor creatieve vrijheid. Verder vind ook altijd de jaarlijkse SekCie-PasCie borrel plaats!

Skicommissie

De SkiCie organiseert de jaarlijkse ski-reis voor heel Plato. Met zo’n 50 Platonen wordt er afgereisd naar een skigebied in Italië en wordt er een hele week geskied en gefeest. De SkiCie zorgt voor de locatie, busreis ernaar toe en het vermaak voor de hele week!