U bent hier:

Mazars

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze lopende samenwerkingen.

Website
https://werkenbijmazars.nl/

Over Mazars

Wie zijn wij:

Mazars is van origine een ‘Frans’ accountants kantoor, maar ondertussen zijn we ook een advieskantoor op andere diverse gebieden zoals belastingadvies, sustainability, Risk management, Financieel advies en andere consultancy vraagstukken. Daarnaast bieden we ook uitdagende rollen aan met betrekking tot staf zoals HR, finance, recruitment en markering/communicatie.

Mazars is verspreidt door heel Nederland met elf vestigingen in onder andere Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Breda en Eindhoven. In totaal hebben we nu zo’n 1100 collega’s in Nederland en zijn we aan het focussen op groei.

 

Mazars is een wereldwijde organisatie, Mazars Groep heeft meer dan 44.000 professionals die klanten over de hele wereld van dienst zijn: 28.000 professionals in 90 landen binnen de geïntegreerde Mazars partnership, en 16.000 professionals in de Verenigde Staten en Canada via Mazars North America Alliance. Wat ook betekent dat er een Internationaal speelveld is en er mogelijkheden zijn om naar het buitenland te gaan.

 

Vanzelfsprekend Mazars,

Bij Mazars kom je niet bij toeval werken. Je kiest bewust voor een wereldwijde organisatie waar het leveren van topkwaliteit je uit zal dagen om jezelf te blijven ontwikkelen. Onze mensen bepalen het succes. Ontwikkeling is gekoppeld aan opleiding, waardoor je in staat bent om je carrière af te stemmen op je persoonlijke ambities. Onze teams spelen een centrale rol in het realiseren van onze groeidoelstellingen. Wij verwachten dat je hieraan bijdraagt en waarderen je vindingrijkheid. Word onderdeel van ons team en dan schrijven we samen jouw en onze toekomst.

Mazars, the smart choice.

 

Wat bieden wij?

Een prachtige carrière, met aandacht voor coaching, persoonlijke ontwikkeling en plezier in een enthousiast team. Binnen je functie krijg je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen weg te bepalen. Je ontdekt snel waar jouw talenten liggen, waardoor jij jouw kennis kunt omzetten in kansen. Dat maakt werken bij Mazars inspirerend en uitdagend. Naast een goed salaris bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een premievrij pensioen, een goede studieregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Dit omvat zowel het volgen van vakinhoudelijke als persoonlijke vaardigheidstrainingen.

 

Enthousiast? Bekijk onze werken bij site en hopelijk vind je een passende rol!