U bent hier:

iTrainee

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze lopende samenwerkingen.

Website
https://www.itrainee.nl/itrainee-alumni-aan-het-woord/?utm_source=www.tsvplato.nl&utm_medium=referral&utm_campaign=algemeen&utm_content=alumni+aan+het+woord

Over iTrainee

We kennen jouw vragen

Je bent talentvol, nieuwsgierig, ambitieus en op zoek naar een carrièrestart waarin jij je direct kunt laten zien. Op een plek waar je je snel kunt doorontwikkelen. Aanbiedingen genoeg, maar hoe maak je de beste keuze? Waar kun je het meeste leren? Wat voor soort werk past het beste bij jou? En waar word jij echt gelukkig van? De antwoorden op die vragen vind je niet op de universiteit, social media of vacaturesites.

Lanceer je carrière

iTrainee helpt je om jouw carrière succesvol te lanceren. Hoe we dat doen? Met ons traineeship waarbij je kennismaakt met verschillende bedrijfskundige en/of technische richtingen van IT en werkt aan je soft skills – zoals feedback geven, plannen & organiseren en leren omgaan met conflicten. Vervolgens helpen we jou om een specialisatie te kiezen in een bepaald domein zoals HRM, Finance, BI of Logistiek, en ga je aan de slag bij een bedrijf dat écht goed past bij jouw wensen en ambities. Denk aan organisaties als Heineken, ASML, Rabobank, Deloitte of Atos. Bevalt de samenwerking? Dan heb je jouw werkgever gevonden en ligt er een contract voor je klaar.

iTrainee heeft al honderden talentvolle jonge mensen geholpen om hun carrière te lanceren. Onze trainees werken aan de ontwikkeling van nieuwe applicaties in de zorg. Ze automatiseren grote, logistieke magazijnen met Internet of Things en Robotics. En ze bouwen slimme dashboards voor managers die snel de juiste informatie nodig hebben. Durf jij ons traineeship aan? Doe de test!

En nu?

Heb je eerst nog wat vragen of wil je graag langs komen een eerste kennismaking? Neem dan direct contact met op met onze recruiter Imke: +31(0)62 938 3845. Op onze website kun je alles nog even nalezen en daar vind je ervaringsverhalen van onze trainees: www.iTrainee.nl.