U bent hier:

Gala Locaties

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze lopende samenwerkingen.

Website
https://GalaLocaties.nl

Over Gala Locaties

Gratis een geschikte locatie vinden via GalaLocaties.nl?

Ben jij ook jaarlijks lang op zoek naar de meeste gave en sfeervolle locatie voor jullie gala, diner of feest? Hoor jij ook regelmatig dat een locatie geen studenten aanneemt of wil je gewoonweg de beste deal op een locatie? Galalocaties.nl is een organisatie gespecialiseerd in het ondersteunen en adviseren van studentenverenigingen en disputen bij het selecteren en boeken van de meest geschikte Galalocaties.

Met een ruime ervaring en breed netwerk in evenementen organisatie kan GalaLocaties.nl je helpen om de perfecte locatie te vinden binnen je budget met of zonder overnachting.

GalaLocaties.nl biedt een gratis dienstverlening als intermediair, als commissie heb je een ere baan en blijf je dus ook volledig verantwoordelijk voor je gala. Met Galalocaties.nl aan je zijde krijg je kosteloos kennis en expertise erbij waar je gebruik van kan maken, we staan naast jullie als commissie.

Inmiddels bestaan we al 10 jaar en hebben we al ruim 2000 gala’s mogen verzorgen. Door de grote hoeveelheid events per jaar, zijn we in staat om scherpe deals en voorwaarden te onderhandelen met locaties, waardoor jullie kostbare geld overblijft voor andere zaken.

Ook benieuwd wat Galalocaties.nl voor jouw kan betekenen? Stuur dan een mail naar info@galalocaties.nl of bel Barend Visser op 06-39852032.