U bent hier:

De Beer Accountants & Belastingadviseurs

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze lopende samenwerkingen.

Website
https://debeer.nl/

Over De Beer Accountants & Belastingadviseurs

De Beer Accountants & Belastingadviseurs

Al 70 jaar lang biedt De Beer Accountants & Belastingadviseurs een breed pakket aan diensten aan relaties in nagenoeg alle sectoren van het bedrijfsleven. Vanuit een inspirerend pand zetten meer dan 100 professionals zich in om organisaties te ondersteunen bij accountancy, audit, corporate finance, belastingadvies, bedrijfseconomisch advies, estate planning en diensten omtrent HR en salarisadministratie. 

Iedere dag wordt er bij De Beer gewerkt vanuit het unieke 'De Beer - DNA'. Met een Persoonlijke, Passionele en Professionele houding willen we continu het beste uit onszelf halen. Daarnaast willen we op een authentieke wijze onderscheidend zijn naar klanten en collega's. Deze visie vormt hét uitgangspunt van het denken en handelen binnen onze organisatie. 

Werken bij De Beer

Bij De Beer staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Doen wat je leuk vindt, jezelf zijn én je talent ontwikkelen: daar krijg je bij ons alle ruimte voor. De Beer is een informele organisatie die zich bewust is van de kracht van een goede sfeer, een inspirerende werkplek en uitdagende functies. 

Als je lid wordt van onze De Beer familie, zul je direct merken dat we werken vanuit een informele werksfeer. Zo genieten we regelmatig samen van gezellige borrels en bijeenkomsten in onze eigen bar. Daarnaast verzorgt onze eigen chef dagelijks de lekkerste, gezonde lunches waar je samen met je collega's van kunt smullen. Alles om het teamgevoel nog sterker te maken!