U bent hier:

Lustrum

In 2022 viert Plato haar 35-jarig bestaan. Het gehele jaar zal in het teken staan van het 7de Lustrum. Tijdens het Lustrum vieren we dat T.S.V. Plato weer vijf jaar ouder is geworden en komt de hele vereniging bijeen. De vetste feesten en activiteiten worden georganiseerd in en rondom de sociëteit. Ook wordt er een almanak gemaakt waarin wordt teruggeblikt op de afgelopen 5 jaar. Daarnaast spelen de oud-leden een grote rol tijdens het Lustrum en zullen velen afreizen naar Tilburg om hun studententijd te herbeleven.

Binnenkort gaat het zevende lustrumbestuur aan de slag met de voorbereidingen. Komende zomer zullen ze het thema en de verschillende lustrumcommissies vastleggen en kunnen we met de hele vereniging toeleven naar november 2022!

Het afgelopen Lustrum in 2017 stond in het thema van Spectrum. Het thema gaat in op de veelzijdigheid van de vereniging en haar leden en dat het allemaal bijeen komt bij T.S.V. Plato. Dit hebben we onder andere gevierd door een liftwedstrijd naar Parijs, een gala en een kickboks gala! Oudere lustrumthema’s waren onder andere Casino Royale, the Big Five en de Tien Geboden.

 

 

 

 

 

 

Lustrum Gala