U bent hier:

Perplex

Perplex

Op 28 juni 2011 werd Perplex officieel een dispuut der T.S.V Plato, al was onze oprichting al een stuk eerder in 2006. Perplex bestaat uit een groep diverse meiden. Waar de een het liefst vier keer per week in de sportschool staat, spendeert een ander deze dagen liever op het terras. En waar de een zoveel mogelijk commissies en bestuursjaren doet, gaat de ander liever reizen of studeren in het buitenland. Kortom, divers zijn we wel, maar we delen ons enthousiasme voor ons dispuut, Plato en Tilburg.

Al heel wat jaren zijn wij dus te vinden bij vele Plato feesten en activiteiten. Hiernaast gaan wij natuurlijk ook vaak samen naar andere evenementen in Tilburg of andere steden. Hoewel wij altijd in zijn voor een stapavondje, feestje en één of meerdere drankjes, is dit zeker niet alles wat wij doen. Naast dispuut zijn wij vooral een hechte vriendengroep, die samen veel onderneemt. Van even lunchen in de stad tot dagjes weg en samen op vakantie, we zijn er altijd voor in! Maar ook in lastigere periodes, zoals tijdens tentamens, zijn wij samen om bijvoorbeeld te studeren. Daarbij zien wij elkaar standaard op onze dispuutsavond op dinsdag. Op deze avond eten wij samen en organiseren elke week andere Perplexers een activiteit. Meer dan eens eindigen deze avondjes in onze stamkroeg Van Horen Zeggen, om daar hun voorraad spritzen weg te drinken.

Naast het aanwezig zijn op activiteiten van anderen organiseren wij ook zelf een activiteit: Perplex Pannenkoekendag. Op deze dag verkopen wij pannenkoeken met als doel geld ophalen voor de Tilburgse voedselbank. We vinden het belangrijk om wat terug te kunnen doen voor de stad waar wij met zoveel plezier studeren en we zijn er trots op dat we de inwoners van Tilburg op deze manier kunnen helpen. Zo hebben wij met onze vier edities ongeveer 3000 euro opgehaald, en stijgen onze opbrengsten elk jaar!

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat wij doen? Kijk dan op onze Instagram, Facebook of site en stuur ons een berichtje. Tot in Plato!

Liefs,

De dames van Perplex

Ga naar de website van Perplex