U bent hier:

Nontemba

Nontemba is sinds 1992 het meest ontembare damesdispuut van T.S.V. Plato. Bekend om onze liefde voor thee en tequila flaneren wij met onze oranje kleur op menig feest en evenement. Liever omschrijven wij onszelf als een hechte groep ondernemende meiden die allen een zeer actief (studenten)leven hebben. Hoewel we allen druk zijn met studies, stages en bestuursjaren, vinden we het namelijk fijn om samen te komen en het leven te vieren. Dit doen we middels etentjes, bijvoorbeeld 21-diners en datediners, feesten zoals carnaval, Koningsdag, Plato-feesten en borrels.

We borrelen graag met herendisputen, zowel intern als extern. Tijdens deze borrels laten we ons van onze meest ontembare kant zien. Aan het eind van de avond vragen we ons af wie er met wie mee naar huis gaat en wie er van uit het toilet gevist kan worden. Trots zijn we er niet altijd op, maar het zorgt wel voor geweldige verhalen die onze hele studententijd bijblijven.

Naast de reguliere borrels, maken we ook veel tijd vrij om onderlinge banden te versterken. We brengen veel tijd samen door. Sommige leden wonen zelfs samen! Om de band zo sterk te houden, organiseren we door het jaar heen veel activiteiten. Zo houden we NT-avondjes, waarbij we (drank)spellen spelen, cliché films kijken of gewoon ouderwets shotjes tequila achterover tikken. Daarnaast hebben we elk jaar een zeilweekend en gaan we vaak samen een dagje of weekend weg naar steden in binnen- en buitenland. Ook organiseren we jaarlijks een dag waarbij we familieleden of vriendinnen van thuis uitnodigen om de sfeer van ons dispuut te proeven.

Naast dat we elkaar in de reguliere periodes zien,steunen we elkaar ook tijdens de tentamenperiode door samen in de UB te studeren of een theetje te doen in onze studiepauze.

Tot slot organiseren wij jaarlijks het succesvolle evenement Summer in the City, tezamen met dispuut V.E.R.zuipen. Dankzij de zomerse sfeer, de buckets gevuld met Malibu Cola, de professionele DJ’s en het grote publiek is dit unieke concept elk jaar weer een succes! We werken samen met vier kroegen op het Piusplein en daarmee is Summer in the City een van de grotere studentenfeesten in Tilburg.

Ga naar de website van Nontemba