U bent hier:

Damesdispuut Mumtaz Dica

Mumtaz Dica komt voort uit Jaarclub Nouvelle. Op 26 juni 2008 werd Mumtaz Dica officieel Aspirant Junior Dispuut der T.S.V. Plato en op 19 april 2010 was het dan eindelijk tijd en werd het harde werken beloond: Mumtaz Dica werd benoemd tot officieel Dispuut der T.S.V Plato. Vanaf toen is Mumtaz Dica eigenlijk niet meer weg te denken van de vereniging en altijd te herkennen aan onze paarse kleur! Wij zijn momenteel het grootste damesdispuut van T.S.V. Plato. Feestjes bij Plato, biertjes drinken tijdens een Plato-activiteit, deelnemen aan besturen en/of commissies en met z’n allen klaar staan voor de vereniging: MD is het allemaal. Wij borrelen veel met disputen van Plato, maar doen ook graag een borreltje plannen met disputen van andere verenigingen zowel binnen als buiten Plato. En niet alleen bij Plato zijn we gezamenlijk te zien, want echte vriendinnen doen van alles met elkaar! Radje draaien in de stad bij de Boekanier, lunches in de Mensa, kater ontbijtjes bij elkaar thuis of gewoon dagen met elkaar op pad en weekendjes weg; ook dit maakt Mumtaz Dica.

Het maakt voor ons niet uit of we op lustrumreis naar Albanië gaan of gewoon een voorproefje van de lustrumreis in een dikkie villa in eigen land houden. Samen maken wij er altijd één groot feest van. Afgelopen jaar had ons lustrum Buitengewoon plaats moeten vinden. Helaas kon een groot deel hiervan niet doorgaan door alle ontwikkelingen omtrent corona. Natuurlijk hebben wij dit niet volledig onopgemerkt voorbij laten gaan. Van online bingo’s tot 1.5 meter borrels: alles om ons lustrum alsnog zo goed mogelijk te vieren met elkaar. Het aankomend collegejaar hopen wij natuurlijk ons lustrum en alle bijbehorende evenementen zoals een gala met alle (oud)leden, diner, receptie en andere activiteiten alsnog dubbel en dwars in te kunnen halen.

Eén ding wat door de jaren heen gelijk gebleven is zijn de mooie momenten die we met elkaar meemaken. Zo struinen we stad en land af om op ieders 21-diner te staan, worden luie avonden gevuld met film of series kijken op de bank en zijn legendarische afstudeerfeesten gegeven. Naast de studie maken wij er samen een mooie studententijd van. Het studeren moet natuurlijk ook niet vergeten worden. Tijdens de tentamenperiodes zijn wij dan ook regelmatig met z’n alle te vinden in de UB of de Lochal om te knallen voor onze tentamens. We maken er naast de studie samen een mooie studententijd van!

Ga naar de website van MD