U bent hier:

Damesdispuut DOT.

DOT.

Damesdispuut DOT. is opgericht in 2010. We zijn dus een jong dispuut, maar zeker niet onervaren ;). DOT. is verder geen afkorting voor iets maar gewoon ‘Punt uit!’. Wij zijn vrouwen die het maximale uit onze studententijd willen halen en zouden onszelf beschrijven als: enthousiast, gedreven en goedgebekt. In Plato, maar ook daarbuiten, zijn wij in het groen aanwezig om telkens weer met elkaar nieuwe herinneringen te maken. 

Geen enkel DOT.je is hetzelfde. Waar bij veel disputen iedereen in het vertrouwde Tilburg studeert, hebben wij onze leden over verschillende steden verspreid. Zo maken wij de universiteit van Utrecht en Tilburg, de Fontys in Tilburg en Den Bosch én de Avans in Den Bosch onveilig. Elk DOT.je start haar dag dus op een andere plek, waarna we elkaar toch weer vinden in Tilburg. Zo’n dag hard studeren mag beloond worden met een drankje, toch?

Verder houden ervan om samen naar afstudeerfeesten, festivals, datediners en andere evenementen te gaan. 21 diners zijn toch een van onze favorieten activiteiten. Het staat namelijk garant voor lekker eten, traantrekkende speeches en escalatie. Waarbij de een enorm veel stress had bij het organiseren, heeft de ander het al uitgestippeld vanaf haar 18e. Ieder 21 diner verschilt weer van elkaar. Adjes trekken met ouders, skinnydippen om half 5 s’ ochtends of dat oude klasgenootje van de jarige beter leren kennen in de kroeg, het kan allemaal.

Maar nog even in een notendop wat nou die meerwaarde van DOT. is: een hechte vriendinnengroep, veel lachen, je haalt alles uit je studententijd, steunt elkaar in alles (ook in slechte beslissingen). We vinden elkaar verder vaak rondom een glaasje wijn op het terras en zingen in de avond de sterren van de hemel met een herendispuut. Alcohol en gezelligheid is ons niet vreemd, maar de dag erna presteren in de UB is net zo belangrijk.

Ga naar de website van DOT.