U bent hier:

B.I.B B.I.B B.I.B D.D.R

LUCTOR ET SUBSIDO

Met deze woorden kun je het verleden van herendispuut B.I.B. B.I.B. B.I.B. D.D.R. beschrijven. Het dispuut is opgericht op 10 oktober 1990 met niet al te hoge verwachtingen en met beide voeten op de grond.

B.I.B. is vanuit een vriendengroep uitgegroeid tot een gestructureerd dispuut met vele gebruiken en tradities. We zijn te herkennen aan de zilveren speld, zilveren das en de blauw/witte trui. Daarnaast organiseren we twee prachtige evenementen in het jaar: de Centurion en Kroeghockey (https://youtu.be/5Dw0Fip-lCs ). 

Buiten deze evenementen sneuvelen we graag in onze stamkroegen de Boekanier en Bet Kolen. We zijn op vrijwel ieder studentenfeest te vinden, al weten we dat soms zelf niet meer. Een borrel met een damesdispuut zijn we ook niet vies van en menig dispuut, buurtbewoner en zwerfkat weet hoe deze borrels uit de hand kunnen lopen op het bibhuis. We hebben ook regelmatig vriendenweekenden en vakanties.

Individuele ontwikkeling staat bij B.I.B hoog in het vaandel en naast de vele activiteiten binnen en buiten Plato wordt er ook serieus gestudeerd.

Ongewenst maakt ongegroet.
B.I.B. B.I.B. B.I.B. D.D.R.

Ga naar de website van B.I.B.