Lid worden


Word jij lid van T.S.V. Plato? Dan begint je studententijd pas echt! Het lidmaatschap bij Plato kent geen verplichtingen: jij maakt het zelf! Plato is een garantie op een actief studentenleven, waarin je levenslange vriendschappen smeedt. Als lid kun je jezelf ontwikkelen in commissies en bouwen aan een breed netwerk. Daarnaast kun je samen met andere eerstejaars een jaarclub vormen, en deelnemen aan de gaafste eerstejaarsfeesten!

Ook op studiegebied heeft Plato veel te bieden: er zitten studenten van vrijwel alle HBO- en Universiteitsstudies bij Plato en ouderejaars geven dan ook vaak studiebegeiding aan jongerejaars. Daarnaast biedt Plato haar leden scherpe aanbiedingen voor tentamentrainingen en worden er door het jaar heen meerdere symposia georganiseerd die raakvlak hebben met verschillende faculteiten.

Binnenkort bestaat de mogelijkheid om je in te schrijven als Lentelid, op de Open Feesten van 4 en 11 april. Dit houdt in dat je voor slechts 45 euro de volgende activiteiten zal kunnen bijwonen in het komende half jaar:
- Huifkarcantus
- Treinborrel naar Groningen
- Slotfeest van Plato
- Deelname Furiae Beachvolleybaltoernooi
- Deelname Conserva Tennistoernooi
- Deelname PIOT Tilburgs Studenten Voetbaltoernooi
- Twee geheime commissieactiviteiten
- Platokamp 2019

Naast al deze activiteiten bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid om aan te sluiten bij andere gave Plato-activiteiten, zoals het Zeilweekend.
Bij een lentelidmaatschap zit het introlidmaatschap van 2019 inbegrepen, wat betekent dat je in de TOP-week en Open Tijd reeds introlid bent!

Je bent natuurlijk ook welkom bij de Lentepromo als je een gaaf feestje wilt meemaken. De planning is als volgt:
Donderdag 4 april
Laat Je Blussen met Buren van de Brandweer
Donderdag 11 april
Ei-zersterk
BBQ + Cantus voor geïnteresseerden in het Lentelidmaatschap (Wil jij hierbij zijn? Stuur dan een mailtje naar internezaken@tsvplato.nl met je naam en contactgegevens).

Alle studentenverenigingen in Tilburg hebben samen met de Universiteit afspraken gemaakt over wat er wel en niet mag. Ook Plato heeft dit Convenant ondertekend.

Inschrijven bij T.S.V. Plato kan op onze sociëteit of door te mailen naar bestuur@tsvplato.nl. 

 

T.S.V. Plato

Sociëteit Akademeia

Schouwburgring 200
5038 TM Tilburg
T. 013 535 15 89
E. bestuur@tsvplato.nl

Terug naar boven