Lid worden

Lid worden


Word jij lid van T.S.V. Plato? Dan begint je studententijd pas echt! Het lidmaatschap bij Plato kent geen verplichtingen: jij maakt het zelf! Plato is een garantie op een actief studentenleven, waarin je levenslange vriendschappen smeedt. Als lid kun je jezelf ontwikkelen in commissies en bouwen aan een breed netwerk. Daarnaast kun je samen met andere eerstejaars een jaarclub vormen, en deelnemen aan de gaafste eerstejaarsfeesten!

Ook op studiegebied heeft Plato veel te bieden: er zitten studenten van vrijwel alle HBO- en Universiteitsstudies bij Plato en ouderejaars geven dan ook vaak studiebegeiding aan jongerejaars. Daarnaast biedt Plato haar leden scherpe aanbiedingen voor tentamentrainingen. 

Inschrijven bij T.S.V. Plato kan op onze sociëteit van 20 augustus tot en met 6 september. Deze periode trappen wij af met de TOP-week (20 tot en met 24 augustus). Hierna heeft Plato twee weken Open Tijd, waarbij we doorgaan met de gaafste activiteiten en dikste feesten (30 augustus, 4 september en 6 september).

Na deze periode vinden het Plato-kamp en de Gesloten Tijd plaats, waarbij er enkel toegang is voor (intro)leden. Je kunt in de TOP-week of Open Tijd beslissen om introlid te worden, waarbij je later nog de beslissing kan maken of je definitief jaarlid wil worden! 

Wil je meer informatie over het lidmaatschap, of ben je in de bovenstaande periode niet in de gelegenheid om Plato te bezoeken, mail dan naar intro@tsvplato.nl. 

T.S.V. Plato

Sociëteit Akademeia

Schouwburgring 200
5038 TM Tilburg
T. 013 535 15 89
E. bestuur@tsvplato.nl

Terug naar boven