Lid worden


Word jij lid van T.S.V. Plato? Dan begint je studententijd pas echt! Het lidmaatschap bij Plato kent geen verplichtingen: jij maakt het zelf! Plato is een garantie op een actief studentenleven, waarin je levenslange vriendschappen smeedt. Als lid kun je jezelf ontwikkelen in commissies en bouwen aan een breed netwerk. Daarnaast kun je samen met andere eerstejaars een jaarclub vormen, en deelnemen aan de gaafste eerstejaarsfeesten!

Ook op studiegebied heeft Plato veel te bieden: er zitten studenten van vrijwel alle HBO- en Universiteitsstudies bij Plato en ouderejaars geven dan ook vaak studiebegeiding aan jongerejaars. Daarnaast biedt Plato haar leden scherpe aanbiedingen voor tentamentrainingen en worden er door het jaar heen meerdere symposia georganiseerd die raakvlak hebben met verschillende faculteiten.

In de TOP-week en Open Tijd is het mogelijk om je in te schrijven als introlid bij onze vereniging! Voor slechts 29 euro kun je mee op het legendarische Platokamp en naar twee Gesloten Tijd-feesten. Hier proef je pas echt wat de Platosfeer is en kun je ervoor kiezen om je in te schrijven als jaarlid bij onze vereniging.
Als je je meteen inschrijft als jaarlid krijg je zelfs korting op de contributie!


Indien je je als lentelid hebt ingeschreven afgelopen jaar ben je reeds ingeschreven als introlid in de TOP-week en Open Tijd!


Tot dusver ziet de planning voor de TOP-week en Open Tijd er als volgt uit:


TOP-week 2019

Maandag 19 augustus Pils Piraat
Dinsdag 20 augustus Light Night met ChildsPlay
Woensdag 21 augustus All-In Casino
Donderdag 22 augustus 'T Grote Buurtfeest met The Boy Next Door
Vrijdag 23 augustus Out with a Bang


Open Tijd 2019

Woensdag 28 augustus Dé After                                                           
Donderdag 29 augustus Time Flies
Dinsdag 3 september Beestenbende
Donderdag 5 september Geheim thema


Benieuwd wat T.S.V. Plato inhoudt? Neem een kijkje op onze website, stuur een mailtje naar intro@tsvplato.nl of trek iemand een oranje shirtje aan de mouw op één van onze feesten. Je bent ook altijd welkom voor een bakje koffie op onze sociëteit!

Alle studentenverenigingen in Tilburg hebben samen met de Universiteit afspraken gemaakt over wat er wel en niet mag. Ook Plato heeft dit Convenant ondertekend.


Inschrijven bij T.S.V. Plato kan op onze sociëteit of door te mailen naar bestuur@tsvplato.nl.

T.S.V. Plato

Sociëteit Akademeia

Schouwburgring 200
5038 TM Tilburg
T. 013 535 15 89
E. bestuur@tsvplato.nl

Terug naar boven