U bent hier:

Inschrijven bij T.S.V Plato

Schrijf je nu in voor T.S.V. Plato voor de allervetste studententijd!

Velden met een * zijn verplicht.

PersoonsgegevensAanmelden Plato Kamp

Plato kamp is terug van weg geweest! Voor alle eerstejaars organiseert Plato een kamp op 13/14/15 september. Dit weekend is geen KMT, maar puur een gezelligheidsweekend. Het is bedoeld om je lichting, andere Platonen en T.S.V. Plato beter te leren kennen. Kortom een belangrijk, maar vooral erg leuk weekend dat je niet wil missen!

Aanmelden voor het kamp kost normaal €55, maar wanneer je direct bij je inschrijving je ook aanmeldt voor kamp kost het je maar €50. Hiervoor krijg je een onvergetelijk weekend terug op een externe locatie waar we met ruim 250 man aanwezig zullen zijn! Daarbij wordt ervoor gezorgd dat je geen honger zal hebben en zal je je geen seconde vervelen. Tel uit je winst en meld je dus snel aan!

Nu nog geen geld? Geen probleem, in september wordt het bedrag automatisch van je rekening afgeschreven!


Interesses

Er zijn vele manieren om actief te worden bij T.S.V. Plato! Zo kun je actief worden bij een Dispuut, Jaarclubs en Commissies! Laat hier vast weten wat jou interessant lijkt!

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden der T.S.V Plato

De aanmeldingskosten á 9,50 euro worden binnen enkele dagen afgeschreven van je rekening. Indien je je niet afmeldt voor de, door het Bestuur van T.S.V. Plato bepaalde datum, wordt de contributie van T.S.V. Plato afgeschreven in het laatste kwartaal van dit kalenderjaar. Met het kiezen voor het lidmaatschap verklaar je door middel van ondertekening akkoord te zijn met de statuten, het HR en de bepaling van de ALV van T.S.V. Plato. Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan de incassant om de betreffende bedragen af te schrijven van de bankrekening van ondertekende. Als je het niet eens met de afschrijving bent heb je 56 kalenderdagen de tijd om je bank- of girokantoor opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Dit betekent niet dat een betalingsverplichting vervalt. Persoonsgegevens van ondergetekende, zoals ingevuld op de andere pagina van deze overeenkomst, zullen enkel voor intern gebruik worden ingezet en worden niet ter beschikking gesteld van externe partijen, met uitzondering van Oud-ledenvereniging Casino en stichting Vrienden van Plato waarmee strikte verwerkingsovereenkomsten zijn opgesteld. Ondergetekende geeft toestemming voor het gebruik van deze gegevens, en het maken, opslaan, verspreiden en bewerken van beeldmateriaal genomen op activiteiten van T.S.V. Plato, voor: contact van T.S.V. Plato met haar leden, contact van leden onderling, het innen van contributie en het verkrijgen van inzichten in verhoudingen binnen de vereniging, bijvoorbeeld voor de indeling van commissies. Het is altijd mogelijk om deze toestemming geheel of gedeeltelijk in te trekken bij de Secretaris der T.S.V. Plato. Dit kan door te mailen naar secretaris@tsvplato.nl


Bevestiging geen robot

Op dit formulier is een beveiliging actief. Los de som op om verder te gaan, en gebruik cijfers in het antwoord.