U bent hier:

Kalender

DPO-borrel
Eerstejaarsfeest met het Verband
Mumtaz Dica Lustrumreceptie
ExploCie activiteit 2
Veni Vidi Bibi Tour Kezour
Perplex Lustrumreceptie
Summer in the City
ALV #4
NED
JC-Finale
Furiae Beachvolleybal
Band Met Maten avond
Open Feest
Zeilweekend
Dichtgetikt
Conserva Tennistoernooi
Fame Goldfever
ChiqueDag bij SSRE
PasCie Slotfeest
Oud besturen veiling
CoCoS ExploCie Activiteit
Actieve Leden Dag
Inauguratie 2

Vanavond wordt de tweede helft van de lichting 2022-2023 geïnaugureerd. 

WelCom dag 2

Vandaag is het alweer tijd voor WelCom dag nummer 2. Deze avond zal volledig in het teken staan van het leren kennen van de verschillende commissies die Plato rijk is. 

WelCom dag 3

Vanavond is het tijd voor WelCom dag 3. Deze avond staat volledig in het teken van de eerstejaars en hun lichtingsband. Voorafgaand aan de avond eten de groepjes samen, waarnaar er een mannen- en vrouwenborrel zullen plaatsvinden op Plato. Hierna komen alle eerstejaars weer samen om een feestje te bouwen tijdens de cantus. 

Lustrum buitendag

De eerste activiteit van ons VIIe lustrum: Bitterzoet! De buitendag is de eerste dag van het lustrum waarop leden en oudleden samenkomen om de 35e verjaardag van T.S.V. Plato te vieren. Hoe kan dat beter dan met onbeperkt drank, lunch én avondeten op een boottocht in Rotterdam? 

WelCom dag 4

Vandaag is de laatste avond van de WelCom weken. Deze avond staat volledig in het teken van de vereniging, waarbij alle leden welkom zijn op Akademeia om de nieuwe lichting te vieren. Tijdens het feest wordt het beste WelCom groepje van het jaar bekend gemaakt!

Disputentocht 1

De eerste van 3 disputentochten, waarbij eerstejaars (of ongebonden tweedejaars per aanmelding) bij de disputen langsgaan om kennis te maken. 

Disputentocht 2

Avond 2 van de 3 disputentochten. Hierbij gaan eerstejaars (of tweedejaars bij aanmelding) langs bij de disputen om kennis te maken!

Disputentocht 3

De laatste disputentocht. Hierbij maken eerstejaars (of tweedejaars per aanmelding) kennis met de verschillende disputen die T.S.V. Plato rijk is. Dit zal tevens ook de avond zijn waarop disputen eerstejaars kunnen uitnodigen voor hun eerste borrel!

Borrelperiode I

In de periode tussen 3 en 7 oktober zullen alle disputen hun eerste borrel geven. Eerstejaars worden uitgenodigd op deze borrels om kennis te maken met de disputen. 

Feest / vraagmoment tweede borrel

Op dit feest zullen disputen de uitnodigingen voor hun tweede borrel uitdelen!

CommiCie: Kick-off van de commissiestrijd!

Dit jaar wordt er voor het eerst een commissiestrijd georganiseerd. De CommiCie zal deze strijd begeleiden, met op 24 oktober de kick-off!

Kennismakingsavond eerstejaars

Op deze avond zijn alle eerstejaars welkom om elkaar en de InCom beter te leren kennen. Er wordt informatie gegeven over het eerste jaar en het vormen van een jaarclub!

Clubhuis
Wisselreceptie Bestuur de Bruin

Op 30 oktober zal de officiële wisselreceptie plaatsvinden van het XXXVe bestuur der T.S.V. Plato. 

Borrelperiode II

In de week van 31 oktober tot en met 4 november zullen de tweede borrels plaatsvinden. 

VrijMiBo II / Het vraagmoment

Op deze dag zullen de disputen de eerstejaars gaan bellen die zij bij hun dispuut willen. Vervolgens worden de nieuwe lichtingen gevierd met de hele vereniging tijdens de VrijMiBo!

Lustrum openingsfeest

Op 7 november zullen we samen de officiële opening van ons VIIe lustrum vieren. Het belooft een Bitterzoete avond te worden!

Beaujolais

Op deze avond zullen alle disputen hun eerstejaars voor het eerst presenteren aan de vereniging. Onder het genot van rode wijn en kaas wordt de Beaujolais gevierd. 

Lustrum open feest
D'n elfde van d'n elfde

Dit is dé start van het carnavalseizoen. D'n elfde van d'n elfde, dit kan je niet missen! Om 11:11 openen wij de deuren tot in de late uurtjes. 

Lustrum reünistendag

In de middag zullen alle reünisten die zich hebben ingeschreven, een kroegentocht doen met de huifkar. Vervolgens wordt er een bodem gelegd met een BBQ en 's avonds is de rest van de vereniging welkom om met alle reünisten het lustrum te vieren!

Lustrum Kroegcollege

Op deze avond kunnen Platonen in aanraking komen met verschillende bedrijven d.m.v. een diner en een symposium. 

Lustrum Fustenfeest

Op deze avond, de nacht van 16 op 17 november zullen de verschillende organen van Plato fusten aanbieden. Om 00:00 zal Plato officieel 35 jaar bestaan!

Lustrum Gala
Integratieborrel

Alle eerstejaars die na de disputentochten en borrelperiode niet bij een dispuut zijn aangesloten, krijgen op deze avond de kans om de genootschappen te leren kennen!

Jaarclub Inschrijf-avond

Op deze avond zullen de eerstejaars hun jaarclubs officieel inschrijven. 

CoCoS activiteit

TBA

SekCie: WK NL
SekCie: WK NL
Coyote Ugly
Jaarclub installatie

Op deze avond worden de jaarclubs van de eerstejaars officieel geïnstalleerd als orgaan binnen T.S.V Plato.

ALV #2
SekCie: WK finales
PasCie sluitfeest
SekCie: WK finale
Kerstreces
Nieuwjaarsborrel

Samen vieren we de start van het nieuwe jaar!

Clubhuis activiteit
Jaarclubavond #1
Intro-commissiemarkt

Op deze avond zal de commissiemarkt gehouden worden voor alle introductieperiode commissies, gecombineerd met de eerstejaars commissiemarkt.. Denk bij de introductieperiode aan commissies zoals de InCom, GTC, WelCom en IC. Ook zullen doorlopende commissies zoals de TapCie, Brigade, AVC, AC en Draaiers er staan, evenals de eerstejaarscommissies ExploCie, MOVE en Serve the Diner. 

CommiCie strijd
Eerstejaars gala
Conserva Playbackshow
Open Feest

Op donderdag 26 januari opent Plato haar deuren voor heel studerend Tilburg. Ben jij benieuwd naar hoe het er bij Plato aan toe gaat of heb jij gewoon zin in een leuke avond vol drank en gezelligheid? Dan ben je van harte welkom!

Skireis

Elk jaar gaat Plato op skireis. Dit jaar gaan we sneeuwhappen in Les deux alpes!

CoCoS activiteit
CommiCie strijd
AC Bingo
Pré-carnavalsborrel
Plato Carnaval

Elk jaar viert Plato op de zondag van carnaval Plato Carnaval. De dag waarop Plato de deuren opend voor heel carnavalvierend Tilburg en omstreken. 

BIB Kroeghockey
Jaarclubavond #2
Equilibre cantus
Vatos Lasergame
Open Feest
AA Lustrumreceptie
ALV #3
Clubhuis activiteit
InCom JC-disputentocht
Braque boksgala
Eerstejaarsfeest Federatie

De eerstejaars van de vernigingen van de federatie komen naar Plato om één groot feest te vieren samen. SSRE, Ovum Novum, Taste en NoNoMes leren Plato kennen!

Callete activiteit
InCom - Lentelichtingsborrel
CoCoS Roast Marc de Bruin
Symposium #1

De ontwikkelingscommissie organiseert dit jaar twee symposia, waarvan dit de eerste zal zijn. Op deze avond zullen er sprekers langskomen om jullie meer bij te brengen over relevante onderwerpen. Hou de Wall in de gaten om erachter te komen waar dit symposium over zal gaan!

MD Bierestafette
Tour Kezour

Elk jaar organiseert Veni Vidi Bibi de Tour Kezour waarbij we met een bus vol bier en Platonen naar onze zuiderburen vertrekken om daar drie kroegen onveilig te maken!

Vraagmoment lentelichting
CommiCie strijd
PasCie activiteit
JC-avond #3
DPO borrel

Op deze dag wordt het kandidaat-bestuur van 2023-2024 bekend gemaakt. 

Bal Masqué
Explocie activiteit
Batavierenrace

Elk jaar regelt de PasCie een plek voor Plato op de Batavierenrace. Enthousiaste Platonen rennen van Nijmegen naar Enschede en sluiten de race af met een groot feest!

DOT. activiteit
LLE - Lente Loopbaan Evenement
BIB centurion
Clubhuis activiteit
Vivezza activiteit
CommiCie strijd finale!
Perplex activiteit
JC-avond #4
TOCK
Coyote ugly
PIOT activiteit
ALV #4 - stemmings ALV
Summer in the city
PasCie zeilweekend
CoCoS/ExploCie activiteit
JC-finale
Furiae beachvolleybal
Conserva tennistoernooi
FAME Goldfever
Slotfeest
Vakwerk festival

Dit jaar zal Plato voor het eerst het studentenfestival Vakwerk neerzetten! Wat begon als een open feest, groeit uit tot een festival. Hou dus 18 juni al vrij in je agenda om het collegejaar goed af te sluiten! 

Zomeractiviteit IC
Vrijwilligerscantus
AA Bodemdrift
TOP-week

Kom in de TOP-week elke dag en avond langs om de sfeer te proeven en om de beste keuze te maken van je studententijd, namelijk inschrijven bij T.S.V. Plato!